Ha a GYED megigénylése után szüntetem meg a munkaviszonyom, akkor a GYED-től is elesek?
Hát szerintem ne írd alá. Nem kell velük a kapcsolatot tartani.
Ha jönne a következő pici míg a másikkal otthon vagy akkor nem kapnál csak gyest ha már nincs meg a munkaviszonyod. Plusz így ketyeg az időd, ki kellene fizetniük a szabikat meg akár végkielégítést is (attól függ hány évet vagy ott).
Elég lenne felmondanod akkor ha már vissza akarsz menni dolgozni de másik helyre.
Szóval ne ird alá semmiképp, mert biztos rosszabbul jársz mintha meglenne a munkahelyed.
Kedves Kérdező!
Fogod kapni a GYEDET,de én a helyedben nem írnám alá,mert míg te otthon vagy gyeden, gyűlik a szabid.A CSED idejére és a GYED első félévére jár szabi,ha ez letelik,majd aláírod,és azt kifizetik.Ez jár neked,ne dobd el.Nem kell visszamenned erre a helyre ha nem akarsz.
Vagy b terv,nem tudom akarod e bölcsibe adni,de megvárod a mikor 2 éves lesz a gyerek,beadod bölcsibe beszoktatod(ezalatt kiveszed a szabikat)és utána mondasz fel,és keresel munkát(bár ezt kereshetsz előtte is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!