Hány hetesen ír ki az orvos táppénzre?
Aha, szóval ez a probléma.
Nyilván van oka annak, ha valaki táppénzen van. Én veszélyeztetett terhesség miatt vagyok itthon táppénzen, az elején vérzés miatt, most pedig a lepény rajta van a méhszájon pl.
Ezek a dolgok nem feltétlenül számítanak táppénzcsalásnak! Főleg nem akkor, ha a kismama tájékoztatva sincs a lehetőségeiről!
Én azt tanácsolom, hogy nem ítélkezni kell azonnal, hanem belelátni dolgokba, és néha jobb mélyen hallgatni, mint névtelenül utálkozni.
Mekkora bunko vagy!
Neked nem mindegy hogy mennyi penzt huz ki az allam zsebebol?
Az allam is elegge levesz bennunket a brutal sok adoval.Innentol kezdve en azt gondolom jogunk van kihasznalni a lehetosegeket.Vagy igy vagy ugy.
Ne sajnaljad mar mastol a tappenzt.Meg ne irigykedj.Ess teherbe azt huzzal el te is es akkor boldog lehetsz.Vagy martirkodjal vegig a terhesseg alatt.Es dolgozz a 39.heten logo nyelvvel es verd a melles h milyen kemeny vagy hogy nem mentel el tappenzre! Bravo!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!