Dolgozhatok ebben az esetben?
A Boschban dolgoztam az Adeccotol. A Bosch felmondott nekem, az Adecco megmaradt, mint kifizeto hely. Kapom a GYED-et. Most lenne lehetosegem kiegesziteni a fizumat es egy nagyon jo baratnommel dolgozhatnek alkalmi munkavallalokent. Heti 4 nap. Felugyelete a babanak megoldott. Apuka vigyazna ra. Kerdesem, hogy kapom e a GYED-et is emellett? Mert en szerintem az Adecco mar nem munkaltato, hanem kifizeto hely. Azt mondtak, hogyha vissza akarok terni, felveteliznem kell tehat ergo munkanelkuli vagyok.
Koszonom a valaszokat.
Az Adecco csak munkaközvetítő. A gyedet passzív jogon kapod, biztosított nem vagy, csak eü szolgáltatásra jogosult (ennek egy következő terhesség esetén sajnos jelentősége van).
Bárhol dolgozhatsz, bármennyit.
Napi 10 órákat akarsz dolgozni a kicsi mellett???
Egyébként álkalmiban a heti 4 nap nem működik egész hónapra, mert max 15 napod lehet egy munkáltatónál.
Nem mindennap :)
Egyik nap megyek, egyik nap nem.
Az boven eleg..
Az okot nem firtatom, hogy miert kerestem munkat, a muszaj nagy ur :/
Hú, nálad vannak hiányosságok.
Egy munkaközvetítőn keresztül dolgoztál, és még ezt sem tudod???
Nem mondhatnak fel neked, tehát elvileg van munkaviszonyod. Ha nincs, akkor meg megvannak a kilépő papírjaid. De ha valakinek megszünik a munkaviszonya folyósítás alatt, akkor a kifizetést átveszi az állam.
A gyed-gyes mellett korlátlanul lehet dolgozni, csak a gyet esetében van heti 30 órára korlátozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!