A 91 napos igazolásotok az adókedvezményhez hogy néz (ett) ki?
Én egy kisebb papíron kaptam meg, a lap tetején az állt, hogy Orvosi Igazolás, géppel van írva, hogy meghaladta a 91 napot stb a szokásos szöveg.
Viszont az első 2 "leleltem", egy vény hátuljára volt firkantva konkrétan. :D A 6 hetes, és amikor visszamentem 9 hetesen. A 12. héten kaptam először normális papírt, leletet. Szerintem nincsen jelentősége, hogy kézzel, géppel, vagy hogyan van leírva, a lényege az, hogy orvosi igazolásod legyen róla. :)
Igazából senki nem kéri ezt, csak a NAV kérHETI 5 éven át, ha eszükbe jut, hogy megnézzék tényleg jogosan kérted-e a kedvezményt.
Végül is van rajta pecsét meg aláírás, hát jobb híján ez lesz akkor. Nekem csak az a fura, hogy végül is a NAV kérheti, nekik készül arra az esetre, ha le akarják ellenőrizni, erre ad egy ilyen nem használt vényre kapart olvashatatlan valamit... Azt hittem van ennek valami meghatározott formája vagy ilyesmi.
NEm jó az uh nav ellenőrzésen.
Olyan igazolás kell, amit az szerepel, hogy a magzat kora 91 napot meghaladta.
Dobtak vissza olyan igazolást, amin terhességi kor szerepelt, és visszafizettettek egy havi kedvezményt. Jogosan, tv magzati kort kért, vélt fogantatástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!