Gyes után hogy kell fizetni a tb-t? Be kell mennem a NAV hoz hogy küldjék a csekket?
Figyelt kérdés
Júliusban betöltötte a 3evet a gyerek azóta nem küldenek semmit sem csekket sem nyilatkozatot a gyes megszűnéséről , mi a teendő ilyenkor?2017. nov. 13. 21:29
1/3 anonim válasza:
Igen.Neked kell bemenned a tb- hez.Vagyis már kellett volna.
2/3 anonim válasza:
Nav-hoz kell menned csekket kérni. És a tartozás nem évül, hanem halmozódik. Szóval minél előbb!
3/3 anonim válasza:
Én múlt héten intéztem. Szeptemberben járt le a gyesem. Utánna még 45 napig biztosított voltam. Onnantól számolták ki ,hogy mennyit kell fizetnem a nem egész hónapra. Decembertől már teljes hónapot fizetek. Tehát a lényeg,hogy minnél előbb menj a Nav hoz és töltsd ki a nyomtatványt. Tőlem kérték a papirt a gyes megszűnéséről de nem volt nálam. Így külön még nyilatkoznom is kellett hogy mettől meddig kaptam a gyest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!