Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Honnan tudok igazolást kérni...

Honnan tudok igazolást kérni a GYES-ről és a CSP-ról?

Figyelt kérdés

Férjemnek kell a munkájához igazolás ezekről, de most szembesültem vele, hogy már nem a MÁK-hoz kell menni, hanem az ONYF átvette. Viszont nem találok semmi tájékoztatást még az oldalon sem, hogy hova kell mennem. Felhívtam a call centert, de ott azt darálta 4 percen át, hogy miért jó ez, hogy átkerültek az onyfhez a támogatások. Megmondom őszintén, erre nincs pénz a kártyámon, hogy amit elolvastam azt visszahallgassam x ideig még. :(

Azt látom, hogyha van ügyfélkapu, onnan is lehet online, de nem tudom, hogy az igazolást is vagy csak az igénylésre értették.

Aki intézett ilyesmit mostanában, az tudna segíteni?

Ha személyesen mennék be kikérni az igazolást pontosan hova kell mennem?

Köszi!

2017. okt. 9. 08:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Kormányablak.
2017. okt. 9. 09:21
 2/4 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb a kormányablak.

Én pl postán kértem. Oda küldtem a kérelmet, ami a gyes megállapító határozaton szerepel. (Nézd meg a határozatot, van rajta elérhetőség.)

De személyesen a kormányablakban egyszerűbb.

2017. okt. 9. 09:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Hm én 4szer hívtam őket mindenféle nyűgömmel,de semmi gép szöveg nem volt és pár csengés után fel is vették :) ezek szerint jól jártam mindig azzal a számmal
2017. okt. 9. 16:57
 4/4 anonim ***** válasza:

jah és 3-as vagyok

Ügyfélkapun amúgy nem találtam olyan menüt amikor nekem kellett volna (szerencsére megtaláltam) kormányablaknál ha szerencséd van pillanatok alatt végzel,viszont úgy rémlik,hogy ott csak az igényt tudod leadni és majd postázzák. Ha egyből a kezedbe szeretnéd akkor onyf ahol ha szerencséd van nem 1 napig ülsz. Én amúgy postán akartam volna elküldeni nekik.

2017. okt. 9. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!