Ti támogatnátok azt, hogy ne csak a nő kapjon gyest, hanem a férfi is, mint Svédországban?
Mert akkor nem lenne aki eltartsa a sok puertoricoit!😂
Gondolj bele:nem elég,hogy anya kiesik mint aktív munkavállaló,adózó,még apa is hédereljen otthon?!álom,édes álom
És szerinted a kormány mi a tökből fizeti a gyest. Megsúgom abból amit a dolgozók leadóznak.
Tehát ha megosztanád minden apa, anya gyesen van, azt miből fizeti az ország?
És azért a 2 gyesből megélni.....
Hát sokaknak sikerül 1ből is, de azért ne ez legyen már az iskolapélda
#1 Igen arra gondolok
#2 Miért lenne szép álom? Ez Svédországban működik és ez a normális. Ez illik az emancipációhoz és emberséges is. Nem kéne a ráerőltetni senkire a nemi sztereotípiákat.
Ez nem nemi kérdés.
Ha apa akar, és anyagilag kedvezőbb, akkor ő marad otthon a gyerekkel. Ezt itthon is lehet
Én alapból nem támogatom a gyest. Járjon a GYED a gyerek három éves koráig, de a gyest szüntessék meg.
Amúgy meg elképzelem én hogy három fő milyen szépen meg tud élni abból a kb 57 ezer forintból. Valóban, idióta a kormány hogy ez nem jutott eddig eszébe, hiszen a két gyesből minden második hónapban jutna ételre is.
A gyes nettója 25ezerpárszáz,ez 2x az éhenhaláshoz is kevés.
Nekem a CSED 70ezer volt,+a csp+ apa fizuja 150-180ezer.
A gyed 60zer körül+csp+apa fizuja+járok maszekba.
Ha apa IS itthon "héderelne",mondjuk ő kapna kb80 gyedet,de az még mindig 70-100ezerrel kevesebb mint ami kényelmesen kell.
Egyébként a gyest megszüntetném. Akkor kapjon végig gyedet az abyuka vagy apuka ( aki megdolgozott érte.
A többi meg oldja meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!