Ha szülés kiírt időpontja előtt 3 hónappal veszélyeztett terhességi tp-re kerülök, akkor a CSED-emet a szülés előtti három hónap táppénz miatt csökkentet átlagából számolják majd?
Sajnos ez történt, holnaptól tp-en vagyok, mert az elmúlt héten 2x is elájultam, újra előjött a kezdeti terhességi álmosság és hányinger, hányás. A hasam keményedik. Úgy érzem minden összejött. A könyvelőnk szabin van, akitől egész pontosan megkérdezhetném. A védőnőmet sem tudom elérni. A gyermekem a legfontosabb, de azért nagyon szerettem volna még dolgozni, mert a párom is műtét miatt negyed éve tp-en van és sajnos nem utolsó szempont az anyagiak...
Életemben nem voltam tp-en, pontosan nem is tudom mennyit kapnék, mint veszélyeztett terhes. Olyan válaszadók kerüljenek, hogy olvassak utána stb.Segítő kész válaszokat szeretnék kapni, ha lehet. Előre is köszönöm!
Ellátás alapja nem lehet másik ellátás.
A számítási időszaknál átlépik a tp időszakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!