Az apuka fizetése bruttó 490ezer ft,3 gyerek után mennyit kapok? Válas után közölte semmit sem fizet a gyerektartáson kívül.
Szerintem ennyibol meg futja a tandijra, hisz az "csak" 75ezer/ho. A beveteled igy sem lesz keves, ahogy mar elottem kiszamoltak. Ha nem tudod megoldani, akkor nem marad mas, csak az allami.
Off: mi kerul 85ezerbe a fejlesztesnel? Mi a baj, hogy ennyire surun (gondolom minden hetkoznap) jartok uszni es tornara?
> erre jön az étkezés és az utiköltség ceglédről hordjuk pestre heti 4x autóval.
7 literes fogyasztassal ~65k / ho, es ez csak a benzin. Olaj, szerviz, amortizacio stb. meg plusz penz. Inkabb add el es koltozzetek BP-re.
> ...évi 900ezer a tandíj mindketten magániskolába járnak. Ezt a férjem nyomására kellett, hogy jó helyen tanuljanak.
LOL, csak maganiskola miatt meg nem lesznek sikeresek. Akinek esze es szorgalma van az allami iskola utan is boldogulni fog.
> Ezt én magam nem tudom megoldani.
Akkor le kell adni az igenyekbol.
> Így is óriási balhékat csinál mert nem megyünk nyaralni, meg hogy elköltözünk.
Elkenyeztetett kis suttyo. Nem o tehet rola.
Nekem is fejleszteni kell a kicsit,nagy sulit kezd. Mi összesen 2n vagyunk annyi fizetésből mint te! S 4en vagyunk.. Bkvval járunk,nincs autonk.egyikünk fizetése szinte elmegy a fizetnivalokra
Magánsuli? UgAnmar... Sima kerületi suli. Ha Deveny Anna tornára kell a picit vinni,az nincs ennyi... Ja igen,Bence nekem is allergiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!