Miert nem kaptam GYEST?
Figyelt kérdés
Mar 2 havi gyesem nem kaptam meg miota atutaltattam szamlara sa telefonba annyit mondtak nem latjak a visszaerkezett volna a vegzes viszont postan sem kaptam . Miert? Felhaborito !! Visszaigenyelni max 2 honapra lehe t . Mit tegyek?2017. júl. 4. 10:16
1/8 anonim válasza:
be kellene menned az államkincstárba vagy a hivatalhoz ahol ezt intézik személyesen azokkal a papirokkal amikkel érvelni tudsz.. mihamarabb
3/8 A kérdező kommentje:
2#es HAT KOSZ B*ZDMEG LENNEL TE EBBE A HELYZETBE 2 EVES KISLANYOMRA ENNYI PENZT SEM ADNAK MEG ULNEK A BABERJAIKON MIBOL TARTSAM EL
2017. júl. 4. 15:36
4/8 anonim válasza:
Kérdező mondjuk dolgozz? Ne csupasz fenékre és segélyre szülj mert csak a gyerekeddel tolsz ki.
5/8 A kérdező kommentje:
Gyermek melett ??? Es hagyjam itthon egyedul ? Vagy mi a f@@@sz?
2017. júl. 5. 17:32
6/8 anonim válasza:
válaszolónak,!
Honnan tudod hogy nem gyedet kapott előtte? és mennyit és hol dolgozott? mi közöd hozzá? az ő élete ő pénze, addig van otthon a gyerekével ameddig akar. és a kérdésre kell válaszolni.
Kérdezőnek pedig csigavér :)
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom!!!!!;)
2017. júl. 5. 19:20
8/8 anonim válasza:
bocsi, de akinek ennyire LÉTkérdés a GYES pirinyó összege, annál valóban felmerül, hogy miért nem várt a szüléssel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!