Valaki járt már így?
Kisfiam szeptemberben lesz 2 éves. Már fel is vették bölcsibe, szeretnék is visszamenni dolgozni. Már csak a pénzért is, mert míg itthon voltam, felemelték a fizumat. Viszont a napokban kiderült, hogy babát várok. Szerettünk volna tesót, de nem most, csak jóval később, de hát ugye "ember tervez"...Ha már így alakult, terméeszetesen várjuk és örülünk neki, csak nagyon megkavart ez most mindent.
Szerintetek nagyon gáz, ha szeptemberben lejár a gyedem és én visszamegyek dolgozni, akkor decemberig úgyis a szabijaimat töltöm le. Akkor már 16 hetes terhes leszek, utána meg elmegyek az utolsó 3 hónapra táppénzre. Tudom, h a munkáltatónak ez nem a legjobb, de most maradjak csak GYES-en? Más csinálta már így?
Valamint kisfiam nagyon szereti a társaságot, a bölcsit is, már minden papírunk bent van, felvették. Nem gáz, ha én kismamaként viszem a gyerekem bölcsibe? Légyszíves, kioktató, rosszindulatú megjegyzések kerüljenek!
Köszönöm Utolsó! Annyira jó, hogy vannak még ilyen emberek, mint Te!
Én is nagyon sok mindenkitől hallottam, hogy hasonlóan járt el, és mégis vissza tudott később menni dolgozni!
Csak mivel nagyon hirtelen jött a baba, nem így terveztük, nem így szerettem volna, ez okozott némi zavart bennem! És nem gondolom, hogy nekem kellene itthon mártírkodni 25 ezer Ft-tal, hisz, ha mindenki magába néz őszintén, biztos, hogy ha van lehetősége, mindenki a magasabb összeget választaná. Természetesen egyeztetek a munkáltatómmal is, szeretnék fairül játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!