Van olyanra lehetőség, hogy a gyest vissza mondja és addig elmenne munkanélkülire?
Persze úgy gondoltam csak nem irtam oda, hogy ha lejár a szabadsága akkor felmondana?
Vagy meg az is eszembe jutott, hogy el mehetne e fizetés nélküli szabadságra júlis 11 utána es akkor csak a csp maradna meg a gyes?
Persze. Gyest visszamondja, munkahelyen felmond, és kap munkanélkülit...
De az csak max 3 hónap. Utána? AKkor is vinni kell valakinek a gyerekeket.
Nem értem, hogyhogy mi a megoldás nyárra? Nyáron is van ügyelet bölcsiben, oviban egyaránt. Pont ugyanúgy kell megoldani, mint eddig.
A gyerek 3 éves koráig maradhat otthon.
Most dolgozik, vagy nem?
Első vagyok!
Így már értem. Ha felmond a munkahelyén akkor igen, elmehet munkanélkülire. Viszont akkor a gyest nem fogja kapni mert a munkanélkülit és a gyest egyszerre nem lehet igénybe venni. Így maradna a családi pótlék és a munkanélküli. De ha esetleg rugalmas a munkáltatója akkor meg lehet kérdezni hogy el tud-e jönni a szabi letelte után Szeptemberig fizetés nélküli szabira. Akkor maradna a gyes és lenne hova visszamennie Szeptemberbe. Egy próbát megér, semmit se veszíthet egy kérdéssel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!