Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Munkáltató által nem fizetett...

Munkáltató által nem fizetett járulék?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan problémám van hogy babát szeretnénk a párommal és most derült ki hogy a munkáltatóm járulékot nem fizet utánnam (csak tb ellátádom van) ,csak be vagyok 8 órába jelentve,és hogy ilyen esetbe semmi féle segélyre nem leszek jogosult??

2017. ápr. 2. 21:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha levonta és bevallotta, akkor rád nézve indifferens hogy nem fizette be. Őt fogják megbüntetni. Pénzbeli ellátást a bevallás alapján számolnak. De szvsz nekem sántít ez a történet, ha "TB"-d van, akkor a természetbenit biztosan befizette, valahogy kétlem hogy a pénzbenit meg nem fizette. No meg valaki csak volt a 3 év alatt táppénzen, feltűnt volna az is.
2017. ápr. 3. 09:36
 12/19 A kérdező kommentje:
Nállunk nincs táppénz...
2017. ápr. 3. 17:53
 13/19 anonim ***** válasza:
Na az tényleg sántít akkor, milyen jogviszonyban vagy bejelentve?
2017. ápr. 4. 12:02
 14/19 A kérdező kommentje:

Annyi hogy ha nállunk vki beteg nem jön dolgozni és akkor az szabadnapnak számít ennyi,a főnök nem szereti a táppénzt... Meg miért ne lehetne h vki a 3év alatt nem volt táppénzen..?

Ez a telefonon való ügyintézés egy kalap sz.. Senki nem tud normális információt adni csak ide oda kapcsolgatnak.....meg h ezt hívjam meg azt hívjam... Másfél óra telefonálás eredménye a nagy semmi.......

2017. ápr. 4. 13:32
 15/19 anonim ***** válasza:
Ahha... Hát akkor itt valami bibi lesz, szerintem azért nem "szereti" a TP-t mert sumákol. Bérpapírt kapsz rendesen?
2017. ápr. 4. 16:57
 16/19 A kérdező kommentje:
Azt kapok...de azon minden fel van tüntetve.... De közbe mégse fizet csak papíron....
2017. ápr. 4. 18:53
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem azzal már védve vagy. Külön szerepel a természetbeni és a pénzbeni eü járadék?
2017. ápr. 4. 19:16
 18/19 A kérdező kommentje:
Csináltattam ügyfélkaput ott viszont tavaly szeptember ota semmi nincs a nevemnél... Ott megszaladt... És azota semmit nem fizet csak tb-t,de papirt azt hozza de közbe a könyvelő baromira nem küldi tovabb...csak annyi h nekünk papír és ennyi...
2017. ápr. 4. 19:27
 19/19 anonim ***** válasza:

Na de mi az hogy csak TBt? Hivatalosan biztos nem azt. Természetbeni egészségbiztosítási járulék 4%, pénzbeni egészségbiztosítási járulék 3%, esetleg együtt egészségbiztosítási járulék 7%. Ennek kell lennie a papíron.

Ha egészségügyi szolgáltatási járulék van rajta, az már nem jó. Fognod kell az összes bérpapìrt és bevinni a NAV-hoz.

2017. ápr. 5. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!