Októberig be voltam jelentve azóta is dolgozom, viszont már nem bejelentve. Terhes vagyok. Milyen támogatás jár?
Munkahely váltás volt októberben. Ide nem sikerült még bejelenteni eddig még. Várandós vagyok. Meló helyen tudják. Tappenzre szeretnék menni, de ahhoz nyilván bejelentett Munkahely kéne. Még az elején járok, viszont a munka nem olyan hogy ebben az állapotban is lehetne űzni. Így tappenz. Ha most bejelentene a főnököm mikor tudnék elmenni Tappenzre?
10 hkm
Ezt konkrétan megígérte, mióta tudja, hogy terhes vagy? (Csodálkoznék - ismerve a magyar valóságot, de ha tényleg így van, le a kalappal.)
De táppénzre akkor se tudsz még menni.
Októberig mennyit dolgoztál, úgy értem, meglesz visszamenőleg 2 évre a 365 nap bejelentett munkaviszony?
Igen, meglesz a két év, előtte folyamat dolgoztam a bejelentve.
Szerződés már megvan szóval szerencsére tényleg bejelentenek.
Fizetés nélküli szabadságról is el lehet menni szülni? Tappenz híján, ugye arra nem lehet. Vagy úgy megint nem jár semmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!