A gyerek apja igénybe tudja venni a magzati adókedvezményt?
Figyelt kérdés
Nem vagyunk hàzasok se bejelentve mit élettàrsak.2017. febr. 20. 17:29
1/20 anonim válasza:
Nem. Csak majd ha megszületett.
2/20 anonim válasza:
Igen, de csak ha már megszületett, utólag egy összegben az adóbevallásban.
3/20 anonim válasza:
Nem vagyunk házasok betöltött 12hét után a párom igényelhette nem tudom pontosan hogy mi az de havonta 10ezer ft járt
4/20 anonim válasza:
Így kell adót csalni, 3-as!
Nem jár a magzati csak az annyának vagy az anya férjének (akkor is neki, ha a postás csinálta).
5/20 anonim válasza:
Jó, hát ha nem szól a munkahely, hogy ezt nem lehet, és elszámolja, akkor úgy igen, igénybe vehető, csak éppen egyáltalán nem törvényes!
7/20 anonim válasza:
Nem a mhelyet büntetik meg, hanem a munkavállalót, mivel büntetőjogi felelősség mellett adja le a nyilatkozatot.
8/20 anonim válasza:
Nem tudja. Ha igénybe veszi, az adócsalás, és durva büntetést kell fizetni, ha kiderül.
9/20 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva? Nem mondtam, hogy a munkahelyet fogják megbüntetni. Csak megjegyeztem, hogy attól még hogy ő megkapja, mert a munkahely úgy elszámolja, még nem szabályos.
10/20 anonim válasza:
3 vagyok képzeljétek el hogy a munkaügyi központban munka helyen és az APEH - ban mondták hogy lehet kedves négyes hogy meresz ilyet írni hogy adó csaló elsőnek nézz tükörbe nem írigykedni kéne igaz ilyen negatív emberektől mit vár a világ ezért art ott ahol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!