Mikor lesz több a támogatásom, ha dolgozok egy évet vagy ha diplomás gyedre megyek?
Bocsi, hogy nem csak utánanézek, hanem kérdezek itt is, de futottam már bele olyanba, hogy utánanéztem egy jogszabálynak és kiderült h amit én néztem pont 2 éve már nem aktuális, ti pedig azért jobban képben vagytok az aktuális helyzetnek:)
Szóval nemsokára MA-n diplomázok és az lenne a kérdésem, hogy ha baba előtt MA alatt dolgoznék, akkor több lenne a támogatás? Mennyivel?
Vegyük a jobbik esetet, hogy felvesznek közalkalmazotti alapdiplomás bérre mert elsumákolom, hogy babát szeretnék.
(amúgy egy babát szeretnék és utána szakmában dolgozni)
köszi:)
Az enyém MA miatt nem a minimálbérből lenne számolva ha jól tudom.
Van esetleg egy weboldal, ahol teljesen aktuális infók vannak a dolgozós támogatásokról? (azért kérdezem mert ha rákeresek nem tudom megállapítani, hogy az a weboldal tényleg aktuális -e:)
megnéztem amit találtam, eszerint ha dolgozok egy évet bruttó 160ezerért akkor először 95ezret aztán 85ezret kapnék es utána a gyes.
Ha diplomás gyedet igénylek akkor 74ezer egy évig aztán gyes.
Az első jobban hangzik, még kevés fizetéssel is, akkor nézek vmit hátha találok állást amire felvesznek :S
Nah ja most lett volna jó, ha családokra nem drogosokra szakosodom :D
Köszi a válaszokat!!!
Akkor a diplomás gyed azoknak nagyon jó akiknél becsúszott.
Vigyázz munkaerőpiac, jövök XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!