Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Milyen lehetőségeim vannak?

Milyen lehetőségeim vannak?

Figyelt kérdés

Megvan az egy éves munkaviszonyom,de határozott szerzödésem van és 6hetes terhes vagyok.

Férjnél nem vagyok.

Milyen ellátásokra vagyok jogosult? Kérlek segítsetek,nagyon fontos lenne.

2017. febr. 2. 15:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Meddig él a szerződésed?
2017. febr. 2. 16:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Az a kérdés, hogy mikor jár le a szerződésed..
2017. febr. 2. 16:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Mindig 3hónapra szól. Most jár le 10 én az újabb 3hónap.
2017. febr. 2. 16:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez mekkora szemétség. Vagy reménykedj, hogy el tudod titkolni még két hosszabbításig, vagy keress új munkahelyet gyorsan. Ha semmi se jönne össze, akkor valamit lehet trükközni az álláskeresési járadékkal, mielőtt bármit csinálnál, mindenképp járj utána.
2017. febr. 2. 16:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Gyet, Gyed-hez a szülés pillanatában is élő munkaviszonyodnak kell lennie.
2017. febr. 2. 23:55
 6/8 anonim ***** válasza:

nyugodtan elmehetsz majd a munkaügyi bíróágra amint nem hosszabbítanak, ugyanis pont azért csinálják, hogy ha terhes lesz egy nő vagy tartósan beteg lesz valaki, meg tudjanak szabadulni tőle! :(

a munkanélkülivel tudsz trükközni, hogy szülés előtt veszed igénybe vagy egyéni vállalkozó leszel!

munkahelyeden tagadj amíg tudsz, majd kérd, hogy addig hosszabbítanak amíg el nem mész csedre. ha nem teszik akkor tényleg keress meg egy ügyvédet!

2017. febr. 3. 21:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Sokra nem megy vele utolsó, mert ebben szerintem semmi törvénytelen nincs. Teljesen mindegy mit miért csinálnak ha törvény megengedi nekik.
2017. febr. 3. 23:28
 8/8 anonim ***** válasza:
ez az, hogy ennyi idő után már nem engedi meg a törvény se, csak nincs hol kibukjon. azt hiszem 2x3 hónap, de lehet 3x3 hónap amit lehet így foglalkoztatni
2017. febr. 3. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!