Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Jár-e a GYES, ha a gyerek...

Jár-e a GYES, ha a gyerek bölcsibe jár?

Figyelt kérdés
Kevés a gyerek a bölcsiben és munkáltatói igazolás nélkül is mehet. Ilyenkor, ha az anyuka otthon van, a gyerek pedig a bölcsiben, kaphatja még a GYES-t? Vagy csak abban az esetben, ha anyuka dolgozik is?

2017. jan. 16. 18:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%

Elso vagyok, aki csak ennyit irtam, jar.

Viszont hozzatennem, sok ismerosom panaszkodik, hogy csak gyerekmegorzes, semmi fejlesztes nincs.

Az en gyerekeim nem jartak bolcsodebe, de akie igen, oszinten mondja, nincs megelegedve.

2017. jan. 17. 07:07
 12/18 anonim ***** válasza:
70%

Én mindig bölcsi ellenes voltam. Aztán született az első lányom. Na ő vele másfél évesen is nehéz volt már itthon. Ő két és fél évesen ment bölcsibe,mivel gyesen voltam születésétől. Akkor találam munkát. És kötödik a gyerek,imádta a bölcsit,szereti az ovit,mamánál is imád lenni. Ő neki való a társaság. Biztos van olyan gyerek,akinek anyával jó még 6 évesen is,de van,aki már másfél évesen is társasági lény...

Gyes szerintem jár,de azért csak,mert az üres hely a bölcsiben olyan ritka,mint a fehér holló.

2017. jan. 17. 07:23
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
A bölcsődében nincs fejlesztés, ez egyértelmű, hiszen nem az a célja, hanem valóban csak a gyermekmegorzes. Eleve nem is az oktatáshoz, hanem az egészségügyhoz tartozik
2017. jan. 17. 08:36
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok!

Szerintem attól is függ, h mennyi idős a gyermek! 1 éves vagy 2,5?Illetve az sem mindegy, h mennyi időre adod be! Nem kell 8 tól 4 ig ott lennie, de pár óra szerintem előnyére válik!

2017. jan. 17. 21:57
 15/18 anonim ***** válasza:
70%

12 vagyok

Nálunk rengeteg jó dolgot tanult bölcsiiben a gyerek.

Lehet lepontozni,mert szerintem van akinek való a bölcsi,nem érdekel. Hálisten a gyerekem nem a s.ggembe van egész nap,és nem ordít naponta az oviba,mint egy hisztis kis majom. Okos,régóta beszél,már jóval a két és fél évesen bölcsibe kerülés elött,számol,megjegyez mindent. Az hogy másé meg anyámasszony katonája,nem az én bajom.

Nás anya se érezze rosszul magát,mert két évesen bölcsibe adja. Az jobb,ha a mama szalad utána,mert anyának akkor is dolgoznia kell?

2017. jan. 18. 09:51
 16/18 anonim ***** válasza:
17%
Utolsó, az más ha valaki azért adja bölcsibe mert dolgoznia kell, meg megint más ha otthon van, csak lusta gyereket nevelni. Szerintem egy otthon lévő anyától elvárható hogy le tudja kötni a saját gyerekét, ne mással neveltesse. Annyi mindent lehet velük csinálni, bár igaz, akkor nem lehet szappanoperákat nézni nap közben meg barátnőzgetni.
2017. jan. 18. 15:03
 17/18 anonim ***** válasza:
82%
56%-os süt belőled a bölcsi utálat! Az ennyire szélsőséges véleményeken szerencsére mindenki csak egy jót mosolyog! További jó fröcsögést!
2017. jan. 18. 15:53
 18/18 anonim ***** válasza:
73%

Kedves kérdező a sok bunkó emberrel ne törődj,ez az oldal csak arra jó hogy föl.....szd az agyadat ,és a vérnyomásod felmenjen!!

Tapasztalat !

Mindenki okoskodik,ritka az aki tènyleg okosat ír!

Tisztelet a kivételnek de tényleg!!😉

2017. jan. 19. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!