Jár-e a GYES, ha a gyerek bölcsibe jár?
Elso vagyok, aki csak ennyit irtam, jar.
Viszont hozzatennem, sok ismerosom panaszkodik, hogy csak gyerekmegorzes, semmi fejlesztes nincs.
Az en gyerekeim nem jartak bolcsodebe, de akie igen, oszinten mondja, nincs megelegedve.
Én mindig bölcsi ellenes voltam. Aztán született az első lányom. Na ő vele másfél évesen is nehéz volt már itthon. Ő két és fél évesen ment bölcsibe,mivel gyesen voltam születésétől. Akkor találam munkát. És kötödik a gyerek,imádta a bölcsit,szereti az ovit,mamánál is imád lenni. Ő neki való a társaság. Biztos van olyan gyerek,akinek anyával jó még 6 évesen is,de van,aki már másfél évesen is társasági lény...
Gyes szerintem jár,de azért csak,mert az üres hely a bölcsiben olyan ritka,mint a fehér holló.
sziasztok!
Szerintem attól is függ, h mennyi idős a gyermek! 1 éves vagy 2,5?Illetve az sem mindegy, h mennyi időre adod be! Nem kell 8 tól 4 ig ott lennie, de pár óra szerintem előnyére válik!
12 vagyok
Nálunk rengeteg jó dolgot tanult bölcsiiben a gyerek.
Lehet lepontozni,mert szerintem van akinek való a bölcsi,nem érdekel. Hálisten a gyerekem nem a s.ggembe van egész nap,és nem ordít naponta az oviba,mint egy hisztis kis majom. Okos,régóta beszél,már jóval a két és fél évesen bölcsibe kerülés elött,számol,megjegyez mindent. Az hogy másé meg anyámasszony katonája,nem az én bajom.
Nás anya se érezze rosszul magát,mert két évesen bölcsibe adja. Az jobb,ha a mama szalad utána,mert anyának akkor is dolgoznia kell?
Kedves kérdező a sok bunkó emberrel ne törődj,ez az oldal csak arra jó hogy föl.....szd az agyadat ,és a vérnyomásod felmenjen!!
Tapasztalat !
Mindenki okoskodik,ritka az aki tènyleg okosat ír!
Tisztelet a kivételnek de tényleg!!😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!