Mire leszek így jogosult szülés után?
Ha szülés előtt megszűnt pár hónappal a munkaviszonyom, de viszont a szülés előtti 2 évben le van dolgozva, folyamatosan az 1 évem, akkor mire vagyok jogosult?
És probléma ha ez az 1 év év folyamatos munkaviszony közmunka?
Irodai munkát végzek köz-foglalkoztatottként.
Ha a szülés időpintjàban nincs munkaviszonyod vagy nem kapsz munkanélkülit akkor csak GYES-t fogsz kapni.
Ugyanis a gyed feltétele nem csak az 1 év hanem a szúlés időpontjàban biztosított jogviszony megléte is.
értem köszönöm a választ!!
és ha szociális segélyt kapok a szülés időpontjában, akkor is csak a GYES jár ugye?
azt hittem elég az 1 év vagy több év folyamatos munkaviszony előtte.
de ezek szerint nem.
Gyest es csaladit kapsz majd, mivel nincs ..... elso leirta hadd ne kelljen nekemis.:)
38.000 Ft havonta!
Plusz 1× szules utan igenyelheted az anyasagi tàmogatàst ami 65.000, De hat honapod van ra utána nem igenyelhető!!:)
Valószínü lejárt a szerződése, mivel eleve közmunka volt.
A szociális segély nem biztosított jogviszony, szóval gyes fog járni. Esetleg az apa elmehet majd gyedre, amennyiben ő jogosult rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!