Kiskorukent mit kapok a gyerekem utan?
Figyelt kérdés
E/1-be tettem fel a kerdest, de nincs gyerekem,de igy egyszerubb megfogalmazni a kerdesem!:D
Szoval.. Ha kiskorukent esnek teherbe pl 17evesen,akkor mit kapnek a gyerekem utan? Mivel ugye gimibe jarok,nincs munkam,stb..
Illetve egy nagykoru, dolgozo no mit kap egy gyerek utan?
Megegyszer: NINCS gyerekem,szimpla kivancsisag.
2016. dec. 1. 22:52
11/15 A kérdező kommentje:
Nem szeretnek teherbe esni jelenleg. Elobb suli, utana szakma, es ha addig is egyutt leszek a parommal, es mar kulon elunk akkor johet a baba. Puszta kivancsisag volt reszemrol:)
2016. dec. 2. 13:11
12/15 anonim válasza:
8 -as vagyok.Ugy értem hogy az ő nevére hozza a postás.Nem máséra!!!
13/15 anonim válasza:
Kizárt, utolsó. Az ellátás a gyereket nevelő gyamnak jár, nem a kiskorú szülőnek
14/15 anonim válasza:
Egy esetben kapja a kiskorú: ha a gyerek gyamjaval nem el egy háztartásban és a költözés gyamhivatali engedéllyel történt.
15/15 anonim válasza:
8-as hülyeséget beszélsz.. az ellátás annak a nevére jön, aki a gyermek gyámja! Ez kiskorú NEM LEHET!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!