Aki mostanaban igenyelt Gyest, mennyi ido mulva kapta meg az utaladt?
Figyelt kérdés
Ma igenyeltem,de elfelejtettem megkerdezni az ugyintezotol..2016. nov. 30. 14:11
1/6 anonim válasza:
Én a múlt hónapban igényeltem. Azt mondták, hogy 8 napjuk van a döntéshozatalra. Nekem pótlásba került, kellett egy doksi még. Beküldés után 1 héttel megkaptam a pénzt.
2/6 A kérdező kommentje:
Gyest igenyeltel vagy Gyedet? Mert a Gyednel tudom,hogy 8 nap van,de en most gyest kertem..
2016. nov. 30. 15:04
3/6 anonim válasza:
Én nyáron igényeltem, ugyan ügyfélkapun küldtem be, és úgy gyorsabb, de akkor kb. 1hét alatt megkaptam. Olyan 28-a körül küldtem be, és a következő hónap elején a csp-vel már jött is az időarányos gyes.
4/6 anonim válasza:
1 vagyok.
Gyest igényeltem :) Már 2 éves a lányom.Én is ügyfélkapun igényeltem, csak lemaradt az egyik dokumentum, ezért került hiánypótlásba.
A kormányablakban más ügy miatt voltam és akkor mondták, hogy január óta van ilyen szabály, hogy 8 nap alatt mindenképp kell valamilyen döntést hozniuk.
5/6 anonim válasza:
Tartós beteg kislányomra igényeltem, 10 múlva jött a pénz, rá 2 napra a határozat.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
Én is meghosszabbított gyes és emelt csp.igénylést adtam le.
2016. nov. 30. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!