Kisfiam szeptembertől kezdte a bölcsit, és kapom a gyedet de csak ma tudtam meg, hogy nem is kapahatám ha nem dolgozok! Sajnos nem sikerült még találnom semmit!?
Figyelt kérdés
Nem tudom most mit csináljak mert dec 12 lejár a gyedem! Menjek be az OEphez vagy várjam most már meg még lejár??2016. nov. 22. 12:32
1/5 anonim válasza:
Nem világos a probléma. Lejárt a gyeded?
2/5 anonim válasza:
Elviekben valóban így van,hogy aki bölcsödőbe adja a gyermekét,de nem megy dolgozni,attól megvonják a gyedet.De nem tudom mennyire figyelik.Szerintem most már várd meg míg lejár.Ha jogtalanul vetted fel,akkor úgy is visszafizettetik veled.
3/5 anonim válasza:
De minek adtad be bölcsibe ha nem dolgozol és még gyeden vagy és decemberben úgyis lejár? Legalább decemberig nem tudtál volna várni?
Ha visszafizettetik akkor az büntetőkamatostul lesz!
4/5 anonim válasza:
De minek adtad be ha otthon vagy?
5/5 anonim válasza:
Mondjuk, hogy el tudjon menni dolgozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!