Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Anyukak, akik szültek jòl...

Anyukak, akik szültek jòl értelmezem, hogy a kórházban kapsz egy kòrhazi igazolast, hogy mettől meddig voltal és ket korhazi zarojelentest /babaet és az enyemet/?

Figyelt kérdés
Illetve ha igenylem a csedet ha szûlès elott vagy utan korhazi zarojelentes kell?Mert itt olvastam olyan kismama aki irta hogy kell de neztem az oep oldalat ott nem emliti hogy kell. Amugy kozalkalmazott vagyok MÀK szamfejt.
2016. okt. 15. 21:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Kapsz 2 zárót, meg egy papírt 2 példányban a kórházi táppénzről, egyik a háziorvosé, másik a munkahelyre, vagy gondolom az oephez, ha valakinek nincs m.helye, de ezt nem tudom, mert nekem van.
2016. okt. 15. 22:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem azt az igazolást kérik a CSEDhez, hanem azt, amit a nőgyógyász állít ki, ahova terhesgondozásra jártál.

Úgy emlékszem a kórházban a baba és anya is kap zárójelentést, de ez csak majd a gyermek háziorvosnak fog kelleni az adatok miatt.

2016. okt. 15. 22:07
 3/3 anonim ***** válasza:
én kaptam 2 zárójelentést, babáét, enyémet és egy papirt, hogy megjelentem a kellő számú terhesgondozáson. ez kellett a csedhez. e van akinek a védőnője adja ki, nekem az elsővel a magándokim adta varratszedéskor
2016. okt. 17. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!