Mennyi pénzből éltek gyerekkel?
Találtam régebbi erre vonatkozó kérdéseket, de azok kb 2010-esek. Kérdésem a következő:
Mennyi az össz bevételetek, mennyi a kiadásotok és a picire mennyi megy el?
Tervezzük a babát, de félünk eléggé.
Párom fizetése 200 ezer
enyém 100 ezer
Össz alap havi kiadásunk (rezsi+ törlesztő) 160.000 Ft
Udvart csináljuk épp minden hónapban, szóval az minimum havi 40 ezer jelenleg. (tavasz végén végzünk)
Szóval 100.000 ft marad kajára és élni.
Nem tudom bemerjünk e vállalni így egy babát, hogy ennyi pénzünk marad meg. Tudom másnak ennyi sincs és van gyereke és élnek....
De amire szüksége van mindent meg akarok neki adni, beleőrülnék, ha nélkülöznie kéne.
Négyen 250ezerből úgy, hogy nem panaszkodhatunk.
Rezsi és megtakarìtások együtt kb 50eft, baba havi cuccai 7000, ha ruhamêret váltás van mivel marha sok ruhát kapunk kölcsön ìgy +20-30eft, de ilyen ritkán van. Hitelünk nincs.
Akkor mas nincs, megvárod míg kifut a hiteletek.
Az összbevételetek nem siralmas, rengetegen nevelnek ennyiből gond nélkül gyereket.
A kiadasotokkal van gond. Kicsit mintha túlvállaltatok volna mar most gyerek nelkul is magatokat.
25 év a hitelünk havi 100 ezer. ( azt nem tudjuk megvárni) :) :(
Albérletbe eszünk ágába sem volt menni, így építkeztünk, mert nagyon-nagyon jó áron csinált nekünk egy kivitelező házat...álmaink házikóját. 60 ezer durván a rezsi, de abba tv-telefon-net, mobilok, víz, gáz, villany, tankolás, szemét. Abból nem tudunk faragni. Kaja heti 10 ezer. 3 hónapja költöztünk be. mindent befejeztünk csak az udvar van még hátra, ami rengeteg pénz, de tavaszra van remény hogy elkészül.
én vállalnék. amúgy a 100 hitel 25 évre rengeteg, hogy kaptatok egyáltalán ekkora hitelt? :O
akinek havi 100 alsóhangon a gyerek, az kaviárral eteti? :O
nekünk is van, nem spórolunk rajta, de ennyit közel se költünk...
nekünk változó a jövedelmünk, és a bruttó 170re kapok most adókedvezménnyel együtt 115e csedet+12,200 családit, férjem 250-650 közt keres, változó. Hitel+rezsi telefonszámlával mindennel együtt 140-150 télen, olyan 300-400 közt költünk havonta, de ebben az utolsó csoki is benne van, és úgy ennyi, hogy nem gondolkodunk, ha megtetszik egy 20ezres cipő (jó, ilyen azért ritkán van). Ha nagyon meghúzzuk, 250 körül kijönnénk. De hozzá kell tenni, férjem komolyan edz, így csak a csirkemellet eszi meg, + táplálékkiegészítők is kellenek, azért van a 400e is egy hónapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!