Főállású anyaság kérdés? Mennyi idővel előtte kell igényelni?
ha folyamatosan szeretnél ellátást kapni akkor minimum 1 hónappal előtte mert 30 nap az elbírálás.
ha van 8 órás munkaviszonyod akkor pedig a szabik kivétele után tudod igényelni
A gyet mellett nem lehet 8 órás munkaviszony, csak max 6 órás. És nincs alatta védettség.
SZóval miután a szabid letelt, vagy visszavesznek 6/4 órába, vagy meg kell szüntetned a munkaviszonyod.
2. vagyok. miért lettem lepontozva? :O
ahogy a 3. is írja, azért kell előbb kivenni a szabikat, hogy ne vesszenek el, ha 8 órás szerződése van, akkor a szabadságokat is aszerint adják ki, hiszen azok az előző évekre járnak, módosítani nem lehet. így a szabik alatt nem lehet gyeten lenni.
de ebben a válaszban mi nem hasznos?
" 6 órás munkából is tilthatnak?"
A munkádból nem tilt senki semmit. A fizetésedből pedig nem az óraszám alapján tiltanak, hanem összeg alapján. És az, hogy mennyit tilthatnak nagyon függ attól, hogy mi miatt tiltanak.
Pedig annyira egyszerű volt a kérdésem!!
Meg van a papírom róla hogy 33%fognak tiltani de mivel még gyeden vagyok abból nem!!
Tehát azért kérdeztem,de látom kár volt!
Jaj már látom elvesztél abban hogy azt irtam hogy a munkából, nyilván de látom nehézfefogásu vagy értelelem szerűen a munkabérből !!
Így már remélem megvan😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!