Csaladipotlék anyasági utan a gyes igénylése?
Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek aki jàrtas a témàba. Szoval sikeresen intéztem a csp.és az anyasàgitàmogatàst. Viszont akadt egy kis probléma nem adtam be a gyesem pedig megvagyok gyözödve hogy azt is beadtam. Visszamentem ujra beasni de sajna othon maradt a picurka anyakönyvie. Azt mondja nekem az ügyintézö semmi probléma mert màr egyszer leadtam a csp. Vel meg az anyasàgival. Csak ilyram rà a papirra hogy màr az bent van. Aggodom merr papirt meg nem kaptam arrol hogy jogosult vagyok e rà?? Arrol is kapok ha nem sikerült elintézni?2016. szept. 13. 05:43
1/3 anonim válasza:
A gyesre biztos jogosult vagy ,mert az alanyi jogon jár.
2/3 anonim válasza:
Ha magyar állampolgár vagy, és van magyarországi lakcímed, akkor jogosult vagy gyesre.
Ha nem nézik hogy adtál be már anyakönyvit, akkor írnak neked, és hiánypótlásra szólítanak fel. Akkor beküldöd, és ennyi.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Csak mar 2 hete beadtam egy kicsit mosmàr türelmetlen vagyok. :(
2016. szept. 13. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!