Ha sikerül GYES alatt összehozni a kistestvért, akkor kapom a gyest is és a második babó miatt a táppénzt is?
Figyelt kérdés
2016. szept. 8. 22:14
1/7 anonim válasza:
nem. ha dolgozol, de majd a második babával veszélyeztetett leszel, és az orvos kiír, akkor lehetsz tp-en. ha nem mész vissza, akkor nem mehetsz. persze van kiskapu, de papíron mindenképpen legalább szabira kell menned
2/7 A kérdező kommentje:
tehát akkor mindenféleképpen vissza kell mennem dolgozni (ha csak szabira is) és úgy onnan táppénz...
2016. szept. 8. 22:24
3/7 anonim válasza:
Mar elore tudod, hogy veszekyeztetett terhes leszel ?
Tudod, hogy ez tappenzcsalas?
4/7 anonim válasza:
Egyetlen nap szabi kell és utána kapod a tp.t és mellé a gyest is. senki nem szól érte semmit, doki és munkahely részéről is természetes folyamat, ne törődj az idióta károgókkal!
5/7 anonim válasza:
Bocsi az offert de ez engem is erdekel. Amikor 2013/14-ben terhes voltam a kislanyommal a kisfiam utan meg jart volna a gyes, viszont nem kaphattam, mondvan h nem vagyok jogosult ket ellatasra. (Akkor mar be volt vezetve h munka mellett is jar a gyes). Eloszor szabin voltam es utana mentem el tappenzre, es a gyest le kellett mondanom.
6/7 anonim válasza:
Utolsó, ha 2014-ben kezdted a tp-t akkor járt volna mindkettő. Én 2014 szeptemberében szültem a középsőt és én már májustól úgy voltam, hogy kaptam a tp-t, de a tp-t sem kellett lemondanom. Valamit neked benéztek, de mondom ez csak akkor igaz, ha 2014-ben kezdted a tp-t.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az infókat! :)
2016. szept. 9. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!