A maximalizált táppénzről részletes infó?
Figyelt kérdés
Mennyi bruttó bérnél számolnak ezzel, és mennyi a maximum táppénz NETTÓ havi összege?
Magas a bruttóm, de mondanak ezt is, azt is. A 7400 Ft/nap összegből már csak az adó jön le? Tehát, ha az én napi TP alapom (napi bér 60%-a) ez alatt van, akkor a fizetésemmel számolhatok?
#táppénz #maximalizált táppénz
2016. szept. 6. 16:10
1/2 A kérdező kommentje:
Mármint a fizetésem pl bruttó 300000 Ft, akkor a napi TP alapom 6000 Ft lesz. Tehàt ezt beszorozva a naptári napok számával, levonva az adót kap meg a tényleges összeget?
2016. szept. 6. 16:12
2/2 anonim válasza:
Nekem picit magasabb a bruttóm az általad említettnél, és 160-170 között kaptam. Őszintén szólva , én itt olvastam csak arról, hogy a tp maximalizálva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!