Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Megbízható ez a kalkulátor?...

Megbízható ez a kalkulátor? És mikortól igényelhetem a CSED-et?

Figyelt kérdés

[link]

Valahogy nem akarom elhinni, olyan soknak tűnik az összeg, amit kihoz CSED-re meg GYED-re is. Persze nagyon jó lenne, ha igaz, amit számol, de hol tudok ennek utána járni?

Mert ezeket az ellátásokat nem a cégtől kapom majd, hanem az államkincstártól, nem?

Lehet a CSED-et szülés előtt egy hónappal-tól igényelni, ha abban a hónapban is még végzek munkát?

2016. szept. 6. 12:43
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

A bruttómat nem tudom pontosan, csak a nettómat, de állítólag alig 1000 Ft a különbség.

6 órában vagyok bejelentve.

A hely, ahol dolgozom, nem jelent be, számlát kell adni.

Családi cég adott számlát, aztán a cég könyvelője kitalálta, hogy ha ennyi bevételem van, akkor inkább legyek bejelentve 6 órára.

Kalkulált nekem egy fizetést.

Van olyan hónap, amikor 4x ennyit keresek, és van, amikor meg semmi bevételem nincs, ez nagyon rapszodikus.

Úgy kellett kalkulálni, hogy a fizetésre mindig legyen fedezet, és amit azon felül kerestem (abból is adózom természetesen), azt valami más címszó alatt kerül kifizetésre, nem is rendszeresen, hanem pár havonta.

2016. szept. 12. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!