Megbízható ez a kalkulátor? És mikortól igényelhetem a CSED-et?
Valahogy nem akarom elhinni, olyan soknak tűnik az összeg, amit kihoz CSED-re meg GYED-re is. Persze nagyon jó lenne, ha igaz, amit számol, de hol tudok ennek utána járni?
Mert ezeket az ellátásokat nem a cégtől kapom majd, hanem az államkincstártól, nem?
Lehet a CSED-et szülés előtt egy hónappal-tól igényelni, ha abban a hónapban is még végzek munkát?
A bruttómat nem tudom pontosan, csak a nettómat, de állítólag alig 1000 Ft a különbség.
6 órában vagyok bejelentve.
A hely, ahol dolgozom, nem jelent be, számlát kell adni.
Családi cég adott számlát, aztán a cég könyvelője kitalálta, hogy ha ennyi bevételem van, akkor inkább legyek bejelentve 6 órára.
Kalkulált nekem egy fizetést.
Van olyan hónap, amikor 4x ennyit keresek, és van, amikor meg semmi bevételem nincs, ez nagyon rapszodikus.
Úgy kellett kalkulálni, hogy a fizetésre mindig legyen fedezet, és amit azon felül kerestem (abból is adózom természetesen), azt valami más címszó alatt kerül kifizetésre, nem is rendszeresen, hanem pár havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!