Bogica0616 kérdése:
Kapott valaki ma CSED-et?
Figyelt kérdés
Minden fórumon azt látom, hogy szeptember 1 kellett volna utalniuk. Így szeptember 2.-án már le is lehet venni a számláról, de eddig még nem kaptam meg. Jöhet még ma vagy már csak hétfőn? Valakinek már megérkezett ma?2016. szept. 2. 08:18
1/15 anonim válasza:
Mikor utalták a fizud?
A csed úgy jön!
A családi meg a gyes ment hamarabb!
2/15 anonim válasza:
Nekem majd csak 10-én fog jönni!
Első voltam.
3/15 A kérdező kommentje:
Kormányhivatal utalja a Számomra. Az első munkanap van megjelölve utalási időpontnak.
2016. szept. 2. 09:01
4/15 anonim válasza:
Nekem még nem jött ma.A munkahelyem a kifizetőhely.Számítottam rá,mert az 5.ét már későnek találom,általában előbb megjön.
5/15 anonim válasza:
Igaz, nekem GYED, de én ma reggel megkaptam! Tegnap meg a csp-t!
6/15 anonim válasza:
Pont ezt a kérdést akartam feltenni en is, mert en sem kaptam meg. Mult hónapban 2-an utaltak, az volt a ho elso munkanapja, másnap meg is erkezett.
Kisse feldúlt vagyok, mert a csaladi pótlék kérelmüket elkavartak, ma ment a ferjem reklamálni, 1-2 het, mire megjön egyben az 5 (!) havi.
A kettő dolog egyutt kicsit sok most.
7/15 anonim válasza:
Esetleg telefonon érdeklődj utána.
8/15 anonim válasza:
nekem is közvetlen jön, önk. alkalmazásban vagyok, most kaptam meg egy órája kb
9/15 anonim válasza:
Nekem is Kormányhivatal utalja és én sem kaptam még meg. A csp megérkezett augusztus végén. Remélem jövő héten utalják.
10/15 anonim válasza:
Előző vagyok, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy nekem nem a CSED, hanem a GYED nem érkezett meg a Kormányhivataltól. Kedves kérdező, a nap folyamán végül neked utatalták a CSED-et?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!