Tényleg igaz hogy a gyerekek után már nem fogják beszámítani az időt?
Mert akkor az f.. sza lesz 3 gyerkőcünk van és a 3-mal összesen itthon voltam 9 évet!!
Akkor 90 éves koromig fogok dolgozni vagy hogy gondolták!?
nem igaz... már nagyon régóta 8 év beszámítható. tehát te 1 évet elvesztettél, de még így is jól jársz, mert az előző rendszerben a gyes félidőnek számított, tehát ha akkor szültél volna akkor 4,5 évet számoltak volna bele.
egyébként a pénz nem számít lehet ezt keverted össze, csak az időt számítják bele, de így jobban is jársz, lehúzná a 25E ;)
A csed gyed és gyes beleszámít a szolgálati időbe.
De szerintem hamarabb bedől a nyugdíjrendszer, vagy emelik brutálisan magasra a korhatást, minthogy eltöröljék, hogy a gyerekkel otthon töltött idő beleszámít a nyugdíjba.
Tessék, itt tudsz tájékozódni:
Úgyse lesz nyugdíjunk, magunkról kell gondoskodni.
Az egyetemet se számítják már be, pedig régen igen, ösztönözve a továbbtanulast és a későbbi magasabb bérekből befolyó magasabb adót.
Miért vesztenék egy évet mikor 8 évet számítanak be?!
Akkor vesztenék ha csak 7 évem lenne!!
Miért vesztenék egy évet mikor 8 évet számítanak be?!
Akkor vesztenék ha csak 7 évem lenne!!
Ha 9 otthon töltött évből 8 vehető figyelembe, akkor egy évet veszítesz el, nem?
Nem vitatkozom!
Végülis választ kaptama kérdésre!!
Kérdést töröltem!!
Édes vagy. Kérdést nem tudsz törölni, csak a listádról, hogy ne lásd...
És nálam is 9-8=1.
Tehát 1 évet buksz, ha 9-et vagy otthon a gyerkekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!