Mikor utalják a gyest?

Figyelt kérdés

Eddig gyeden voltam és nem tudom a gyest mikor utalják!

Lehet e kérni számlára mert a nyomtatványon nem láttam. Vagy külön kêrni kell!

Senkit ne fárasszon a kérdés mert járatlan vagyok ebbe!

2016. aug. 8. 06:23
 1/5 anonim ***** válasza:
A Gyes ugyan akkor jön,amikor a családi pótlék.Biztos,hogy lehet számlára kérni,de én még nem tartok ott,szóval a menetét nem ismerem.
2016. aug. 8. 06:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet számlára kérni. Mikor én igényeltem a nyomtatványon volt erre vonatkozó kérdés és hely a számlaszámnak....és igen a családival jön.
2016. aug. 8. 06:54
 3/5 A kérdező kommentje:

Egy hete adtam be a papirt.

De akkor vissza kell mennem a szamlaszam miatt.

Aug közepén született a lányom akkor gondolom arra a félhóra is kApok jövöhónapbA?!?!

2016. aug. 8. 07:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Melyik naptól igényelted a gyest? Ha arra a fél hónapra is kérted, akkor igen, arra is jár a gyes.

Lehet számlára is, van az igénylőn erre külön rész. Én januárban igényeltem, akkor volt. Meg kell adni a számlaszámot v. a címet, ahova kérted. Csp-vel együtt jön.

2016. aug. 8. 14:34
 5/5 A kérdező kommentje:

Múlhét szerdán beAdtam és úgy kértem ahogy született pontosan

Igen akkor be kell mennem a számom megadni

Köszönöm szépen a válaszokat aranyosak vagytok

2016. aug. 8. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!