Ezek alapján mennyi CSED, GYED re számíthatok?
Figyelt kérdés
Folyamatosan van munkaviszonyom 2012 óta. 2012 júniustól 2013 augusztusig voltam üzletkötőként bejelentve. A bérem bruttóban 160-180 közt változott. Aztán 13 szeptembertől minimálbéres állásom lett, itt 2015 decemberig dolgoztam. Felmondtam és 2 részmunkaidős állást vállaltam 2016 januártól. Az egyik helyen 6 órában vagyok bejelentve nettó 80 000ra, a másik helyen 4 órában 60 000ra. augusztus 25 re vagyok kiírva. ezek alapján mire számíthatok? A jelenlegi jövedelmeimet veszik majd figyelembe?2016. aug. 3. 12:56
1/4 anonim válasza:
természetesen csak a jelenlegit tudják nézni. ráadásul mivel nincs meg egy éved, így szerintem a 4 órást nem is nézik csak a 6 órást :/ annak a 70% lesz a gyeded
2/4 anonim válasza:
Mind a két munkaviszonyra meg fogják állapítani az ellátást.A 6 órásra is és a a 4 órásra is, ha netán táppénzre kell menned veszélyeztetett terhesség miatt az is mind a két jogviszonyra jár.
3/4 anonim válasza:
Mikorra vagy kiírva és pontosan mikor kezdtél a munkahelyeken. Ugyanis ez sem mindegy és ez azért fontos hogy miből fognak alapot számítani. Nem biztos hogy mindkettőt figyelembe lehet majd venni, ugyanúgy tpnél sem. Alapesetben igaz amit az előttem lévő írt hogy mindkét jogviszony számít, de mivel te idén kezdtél dolgozni és nincs meg az 1 éved jelenleg nagyon fontosak az időpontok.
4/4 A kérdező kommentje:
A pontos dátumot nemtzdom de mindkét helyen január elején kezdtem, 10.én már mindkét hely megvolt. E hó 25re vagyok kiírva. Az gáz lenne ha a szülés után megszünne az egyik jogviszony? Tudták h terhes vagyok, jófej volt a főnök és nem küldött el, anyit kért h ha nem tervezek vvisszamenni szóljak mert kijelentree h véglegesre találjon valakit a helyemre.
2016. aug. 3. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!