Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Ha a neten az van hogy egy...

Ha a neten az van hogy egy gyermekre 800 ezer a CSOK, akkor hogy lehet hogy a csokos ügyintézők meg azt mondják 600 ezer?

Figyelt kérdés
2016. júl. 22. 11:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert valóban annyi.
2016. júl. 22. 11:29
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Az ingatlan mérete és energia besorolása is befolyásolja.
2016. júl. 22. 11:31
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Nem függ már az energetikai besorolástól és a mérettől sem. Használt lakás/ház vásárlása esetén 40 négyzetméteresnek kell legalább lennie. Ha új ingatlanról van szó, akkor lakás esetén legalább 40 négyzetméternek, ház esetén legalább 70 négyzetméternek kell lennie. Ezek a négyzetméter számok egy gyerekre vonatkoznak. És valóban 600 ezer Ft jár, és ennyi jár ha új az ingatlan, ha használt. Nem tudom, hogy hol olvastál 800 ezret, de hivatalos oldalakon biztos nem.
2016. júl. 22. 11:49
 4/6 anonim ***** válasza:
82%

Hol olvastál 800ezret?

Akárhol néztem eddig, mindenütt 600ezer az összeg.

Az ügyintézőnek is hihetsz.

2016. júl. 22. 12:03
 5/6 anonim ***** válasza:
82%
Én csak 600 ezret olvastam eddig mindenhol.
2016. júl. 22. 12:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Miert 0%-os a válaszom? Mi benne a hiba? Jogszabállyal valakialátámasztaná,hogy miért lettem lepontozva? Tavaly még számított az energetikai besorolás meg a négyzetméter, de idén mar nem. Az összeg is ennyi. Akkor mi a hiba?
2016. júl. 22. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!