Családi adókedvezményt mikor utolja a NAV?
Figyelt kérdés
2016. jún. 10. 15:18
1/7 anonim válasza:
Az adóbevallásban visszaigényelt kedvezményre gondolsz???
Mikor adtad be a bevallásod? Postán, vagy számlára kérted a kiutalást? Nincs semmilyen adótartozásod???
2/7 anonim válasza:
Utólag igényeltétek vissza az adóbevallással? Beadástól számítva kb. 1 hónap, esetleg kicsit kevesebb.
3/7 anonim válasza:
Nekem most ~1,5 hónapra utaltak. Április 20-án adtam be online, most múlt héten volt a számlámon.
4/7 A kérdező kommentje:
A nav töltötte ki, aztán utána ki küldték levélbe h kész, ha nincs eltérés akkor nincs semmi teendőm..
De az egy hónap már jócskán el múlt :/
2016. jún. 10. 15:42
5/7 A kérdező kommentje:
Számlára kértem
2016. jún. 10. 15:42
6/7 anonim válasza:
Ebben az esetben a leadási határidőtől indul a 30 nap, mivel ha nem értettél volna egyet a bevallással május 20-ig benyújthattad volna a saját verziód. Szóval június 20-ig még van idő.
7/7 A kérdező kommentje:
Okés rendben :) akkor még várok
2016. jún. 10. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!