A kismama tornát is megtehetem munkaidőben? Vagy csak a vizsgálatokat?
Megtenni megteheted, egyszer biztos!
(legfeljebb kirúgnak)
Heti rendszerességre gondoltam :D
De akkor ezek szerint nem (?) :)
CSAK a kötelező VIZSGÁLATOKRA köteles elengedni a főnököd munkaidőben.
A terhes torna nem ilyen.
Terhestornára nem köteles elengedni. Nekem gyógytornára kellett járnom, oda köteles volt elengedni, de ott kaptam igazolást, ha kérte volna, akkor tudtam volna adni, de sohasem kérték, bíztak bennem, hogy okkal mentem el.
Nem is értem, hogy honnan gondoltad, hogy el kell engednie. Kisbabaruhát venni is el kellene engedni?
Gondolom azért, mert van ahol azt gondolják, sokan nem dolgoznak végig a várandósság alatt.
De kolléganőim jártak kismama jógára, és azok pl. mindig este voltak. Volt, hogy tovább is maradtak munkaidő után, mert csak később kezdődött az óra.
Csak a kötelező vizsgálatok, tehát kismamatorna, babamozi, hasonlók nem.
Az átlag kismama a 12. hét után már nem dolgozik, így raer munkaidoben kismamatornazni
Az mondjuk igaz, hogy jógára nem akartam járni (tornáról szól a kérdés egyébként), így azokat nem néztem. De köszi, hogy lepontoztatok, hogy az ÉN közelemben nem voltak este órák:D omg.
Nálunk is egyébként dolgoznak a kismamák végig...az átlagról eddig még nem láttam ksh adatot, de köszi, ha mutattok. (az átlagot ugye azt jelenti, nem azt, hogy kit ismerünk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!