Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » A kismama tornát is megtehetem...

Sz.Jolán kérdése:

A kismama tornát is megtehetem munkaidőben? Vagy csak a vizsgálatokat?

Figyelt kérdés

2016. máj. 6. 15:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Megtenni megteheted, egyszer biztos!

(legfeljebb kirúgnak)

2016. máj. 6. 15:19
 2/11 A kérdező kommentje:

Heti rendszerességre gondoltam :D

De akkor ezek szerint nem (?) :)

2016. máj. 6. 15:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
miért tehetnéd meg? a vizsgálatok kötelezőek a torna nem az...
2016. máj. 6. 15:22
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

CSAK a kötelező VIZSGÁLATOKRA köteles elengedni a főnököd munkaidőben.

A terhes torna nem ilyen.

2016. máj. 6. 15:22
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Terhestornára nem köteles elengedni. Nekem gyógytornára kellett járnom, oda köteles volt elengedni, de ott kaptam igazolást, ha kérte volna, akkor tudtam volna adni, de sohasem kérték, bíztak bennem, hogy okkal mentem el.

Nem is értem, hogy honnan gondoltad, hogy el kell engednie. Kisbabaruhát venni is el kellene engedni?

2016. máj. 6. 15:42
 6/11 anonim ***** válasza:
20%
Amúgy ez egy valós probléma, amit a kérdező felvet. A császárom előtti péntekig dolgoztam, kismamatorna meg délelőtt van mindenhol, ami elérhető távolságra volt tőlem. Érthetetlen egyébként, hogy miért.
2016. máj. 6. 15:43
 7/11 anonim ***** válasza:
83%

Gondolom azért, mert van ahol azt gondolják, sokan nem dolgoznak végig a várandósság alatt.

De kolléganőim jártak kismama jógára, és azok pl. mindig este voltak. Volt, hogy tovább is maradtak munkaidő után, mert csak később kezdődött az óra.

2016. máj. 6. 16:21
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Csak a kötelező vizsgálatok, tehát kismamatorna, babamozi, hasonlók nem.

Az átlag kismama a 12. hét után már nem dolgozik, így raer munkaidoben kismamatornazni

2016. máj. 6. 17:03
 9/11 anonim ***** válasza:
87%
hát nem tudom, mifelénk az átlag kismama a 30-32. hétig dolgozni szokott, de a tornák, jógák is este 6 körül vannak, pont ezért, hogy aki akar el tudjon rá menni. Van persze korábban is, meg délelőtt is, de van este is, a dolgozó kismamáknak.
2016. máj. 6. 17:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Az mondjuk igaz, hogy jógára nem akartam járni (tornáról szól a kérdés egyébként), így azokat nem néztem. De köszi, hogy lepontoztatok, hogy az ÉN közelemben nem voltak este órák:D omg.

Nálunk is egyébként dolgoznak a kismamák végig...az átlagról eddig még nem láttam ksh adatot, de köszi, ha mutattok. (az átlagot ugye azt jelenti, nem azt, hogy kit ismerünk)

2016. máj. 6. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!