Ha van itt bérszámfejtő, akkor el tudná magyarázni nekem a fizetésemet?
Április 11 óta vagyok 9-es kódon táppénzen, addig dolgoztam, bruttó 161ezer a teljes bérem. 11.-e és 17.-e közötti időpontra kaptam meg az első táppénzes papírt,ezt le is adtam. A következő is itt van már nálam, de azt már májusban kaptam kézhez. Most jött meg a fizetésem, kemény 26ezer forint.
Kérdésem a következő: nem folytonos a táppénz? Annyit utalnak, amennyi papírt leadtam? Vagy ez a rengeteg pénz, amit nem istudom hogy fogok eltapsolni, hogy jött ki nekik?
Van itt olyan szakember, aki tud ebben segíteni?
A munkahyed tb kifizető hely vagy nem?
Ha nem tb kifizet hely, akkor továbbítják a papír az oepnek. Az átfutás kb 30 nap
Amúgy a táppénz nem folytonos. Amennyi papírt leadsz annyi részt kapsz.
Én tavaly júni 1-elmentem táppénzre szintén terhesség miatt. A munkahelyem nem tb kifizető hely. Itt 2 hetente adják a táppénzes papírt amit be is vitte, de a főnököm nem jár erre csak kb 2 hetente így elég későn lett elküldve a papírom. júli vége felé kaptam először táppénzt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!