Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Így fogok kapni gyereknevelési...

Így fogok kapni gyereknevelési pénzt?

Figyelt kérdés
A főnököm bizonyos okok miatt nem tudja fizetni az adót utánnam. És még van 6 hónap míg szűlni fogok. Nem tudom mikor fog tudni fizetni de valószínűleg még akkor se.

#adó #terhesség #gyereknevelési pénz
2016. máj. 3. 19:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne ugyanaz két különböző országnál a társadalombiztosítási és családügyi ellátások rendszere (ha egyáltalán társadalombiztosításnak hívják Romániában)? Más a pénznem, mások a törvények, a választási rendszer stb, komolyan gondoltad, hogy ebben megegyezik pont a két ország?
2016. máj. 3. 20:10
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Mamám! És te így akarsz gyereket, hogy azt se tudod, hogy nem a szomszédos ország törvényei vonatkoznak rád, hanem a sajátodé (és az országok törvényei, szabályozásai még véletlenül sem ugyanolyanok?)? Szegény gyerek...
2016. máj. 3. 20:11
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Már hogy lenne a jogrendszer ugyanaz? Nem lehet ennyire buta!!!
2016. máj. 3. 20:14
 14/21 A kérdező kommentje:
Na és ha nem tudom az ilyeneket azért kérdezem. És utánna fogok járni a dolgoknak csak gondoltam itt is megkérdezem. Különben is én művész vagyok nem érdekelt soha a politika. Azt se mindig tudtam, hogy hívják a miniszterelnökünket. Ki tud megjegyezni annyi hülye román nevet. Az emberek változnak, ahogy én is megváltozok a gyerekemért. És mindent megfogok tenni, hogy boldog legyen. Úgyhogy nem kel sajnálni őt.
2016. máj. 3. 20:20
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2016. máj. 3. 20:39
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha már ennyire érdekel, Magyarországon általános iskolai anyag az egyes országok eltérő jogrendszere (történelem óra)...
2016. máj. 3. 21:03
 17/21 A kérdező kommentje:
Nem voltam jó történelemből. Csak a művészettörténet érdekelt. És biztos vannak hasonlóságok a jogrendszerben. Vannak azért alap dolgok, ami mindenhol ugyanaz, nem? És szerintem az én kérdésem ilyen volt.
2016. máj. 3. 22:01
 18/21 anonim ***** válasza:
87%
Szerinted a csed, gyed, családi pótlék olyan téma, amiben két ország jogrendjének meg kellene egyeznie? Értem én, hogy nem érdekel más csak a művészet, de azért egy kicsit szívjál magadba egy kis általános műveltséget és józan paraszti észt.
2016. máj. 3. 22:11
 19/21 A kérdező kommentje:
Én arra értettem, ha magyarorszagon egy anyának joga van gyermeknevelési támogatáshoz annak ellenére, hogy a főnöke nem fizeti be utánna az adót akkor miért ne lenne esély rá, hogy romániában is joga legyen egy anyának erre, hiszen nem ő a hibás, hogy a főnöke nem fizet. Ez egy alap dolog. Különben is csak kíváncsi voltam, hogy nálatok, hogy van ez. Tudni akartam, hogy egyáltalán esélyem van e rá, hogy pénzt kapjak. Itthon is megfogom érdeklődni. Azért annyira ostoba nem vagyok, hogy csak a ti válaszaitokra alapozzák.
2016. máj. 3. 22:43
 20/21 A kérdező kommentje:
Alapozzak*
2016. máj. 3. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!