Gyes mellett szeretnék menni dolgozni?
Figyelt kérdés
Csak annyit szeretnék kérdezni hogy lehetséges-e Gyes mellet menni dolgozni 4 órába vagy 8 órába?
Köszönöm válaszotokat előre is 😉
#GYES #melett dolgozni ?
2016. ápr. 12. 21:51
1/7 Betu válasza:
Ha jól tudom 8 óràba is lehet a szabàlyozàs szerint GYES mellett dolgozni. Jövőre én is megyék vissza dolgozni, mert a GYES semmire nem elég😠!
2/7 A kérdező kommentje:
Igen én is tudom hogy lehet menni mert mondták már sokan!
És nagyon jo lenne mert kell a pénz a Gyes nem sok ha dogoznék könnyebb lenne minden szerintem neked is😊
2016. ápr. 12. 22:06
3/7 anonim válasza:
Időkorlátozás nélkül lehet dolgozni gyes mellett.
6/7 anonim válasza:
Attól függ mennyi idős a gyerek. Nem tudom, hogy a gyes melletti munkavégzésnél is a gyerek 6 hónapos kora után lehet-e menni dolgozni v. ott maradt az 1 év. Ha a gyermeked még nincs 1 éves, akkor ennek járj utána.
7/7 A kérdező kommentje:
Már utána jártam és lehet menni Gyes mellet dolgozni akár 8 órába vagy 4 órába is.
Engem végül is felvesznek dolgozni csak a kisfiamat be kell adjam a bölcsibe 😊
Mert még csak 10 hónapos!!
Mivel nekem két gyermekem van a nagyobbik az már jár oviba csak a kicsit kell be adnom bölcsibe 😉
És akkor jöhet a munka és köszönöm szépen a Válaszotokat 😉
2016. ápr. 13. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!