Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Szülés után milyen pénzt kapnék?

Szülés után milyen pénzt kapnék?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok 18 éves korom óta a bochban dolgozok 150 et kapok kézhez. Milyen pénzt kapnék szülés után és mennyit?? Légyszives ne százalékukat irjatok mert nem tudom kiszámolni!!!:D
2016. ápr. 6. 12:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Kapsz csedet 5,5 hónapig, utána gyedet a gyerek 2 éves koráig, aztán 1 évig gyest. A neten elérhetőek gyed kalkulátorok, keress rá és használd. És a bruttó összeget írd bele, ne azt amit kézhez kapsz.

Plusz kapsz még családi pótlékot 12200 Ft, és egyszeri anyasági támogatást, ami 64125 Ft.

2016. ápr. 6. 12:34
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Komolyan nem tudod kiszámolni a fizetésed x százalékát? Szerencsétlen gyerek. Az anyja azt se tudja mennyi 2+2. Ráadásul az apja is egy balfsz, ha egy ennyire buta nőtől akar gyereket.
2016. ápr. 6. 12:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
mennyire vagy hivatalosan bejelentve? az lesz az alap, ne azt írd, hogy mit kapsz készhez, nem az az alap a legtöbb esetben
2016. ápr. 6. 12:51
 4/14 A kérdező kommentje:
Be vagyok jelentve rendesen!! Nem mindenki lehet jó matekból okostojasok :)
2016. ápr. 6. 12:55
 5/14 anonim ***** válasza:
77%

"Nem mindenki lehet jó matekból okostojasok"

Valóban. De azért az általános iskolai alap dolgokat csak megtanultad.

Reméljük sokáig fogod szoptatni a babád, mert a tápszert tuti nem tudod kikeverni ennyi tudással...

2016. ápr. 6. 13:08
 6/14 anonim ***** válasza:
57%
Ne haragudj, de a százalékszámítás általános iskolai anyag, és az élet számos területén használjuk is, pl. ebben az esetben is. Alap dolog, nem kell hozzá matek zseninek lenni.
2016. ápr. 6. 13:25
 7/14 anonim ***** válasza:
2%
Hogy a rákba jön ide az anyja, meg az apja..? Miért kell ismeretlenül másnak a szüleit szarolni.?? -.- Mi a köze van a szüleinek ahhoz, h a kérdező szar matekból..? Egyébként se a matek tudása volt a kérdés. ! ;))
2016. ápr. 6. 13:42
 8/14 anonim ***** válasza:
95%

attól még azzal az infoval, hogy "150et kapok készhez" senki nem fogja tudni neked megmondani mennyi bruttó béred 70%-a. bár nem egy nehéz feladat, kiszámolni, de mégiscsak kéne a bruttó béred hozzá...

szóval ha választ is szeretnél akkor oszd meg ezt az infot velünk

2016. ápr. 6. 13:43
 9/14 anonim ***** válasza:
50%
#7-es válaszoló! A gyerek anyjáról meg apjáról tettek megjegyzést, nem a kérdező szüleiről...
2016. ápr. 6. 14:11
 10/14 A kérdező kommentje:
Úgy birom ezt az oldalt , ahelyett hogy valaszolnatok beszologattok hogy milyen anya leszek meg hogy hulye vagyok. Képzeljétek el ez az amit sose tudtam nem tudok százalékot számítani de érdekes eddig nem is volt rá szükségem. Elhiszem hogy olyan okosok vagytok de ne itt eljetek már ki magatokat. Köszi.
2016. ápr. 6. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!