Miért kaphattam ma pénzt az államkincstártól?
Figyelt kérdés
Fiam áprilisban lesz 3 éves, szóval most nem igényeltem semmit, kapom folyamatosan.
Gyes férjem számlájára jön mindig, családi pótlék nekem. De ma 7400 Ft-ot kaptam a Kormányhivataltól. A februári családit rendesen megkaptam 2.-án, így nem értem, mit utalnak hó közepén?
2016. márc. 16. 09:04
2/8 anonim válasza:
Biztos eszrevettek hogy kimentel meghallgatni a Vezer beszedet tegnap :)
3/8 anonim válasza:
Gondolom a gyed maradékot és így nem kapsz már semmit áprilisban.Vagy a gyes maradékot,ha azon vagytok.Semmi mást nem kaphattál,mivel eredetileg te igényelted a gyest mikor született,így azon a határozaton látják mikor jár le,lehetséges,hogy emiatt ment neked.
4/8 anonim válasza:
De kérdezz rá szerintem,ha érddekel.
5/8 A kérdező kommentje:
Gyedet 2 éves korig kaptam, tehát tavaly áprilisig. A gyest meg most áprilisig kapom, tehát május elején jön majd utoljára a törthavi.
2016. márc. 16. 10:27
6/8 anonim válasza:
se a gyedet se a gyest nem utalják előre, így nem lehet az áprilisi maradék márciusba...pláne,hogy a maradékot is arra a számlára utalják amire eddig is utalták a gyest
7/8 anonim válasza:
fb-on megosztottad a millákat? :D
amúgy a kormányhivatal nem államkincstár, ezer más miatt kaphattál, nézd meg milyen címszó alatt jött. én az adóra szavazok, tavaly én is ennyi körül kaptam vissza
8/8 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek.
Most voltam életemben először táppénzen 32 éves létemre (február első napjaiban a gyerekkel), és azt küldték meg. Totál ki is ment a fejemből.
2016. márc. 17. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!