Januárra 75e volt a gyedem februárban 60e miért lett kevesebb?
Figyelt kérdés
Nem értem!2016. márc. 3. 10:39
11/23 Bella169 válasza:
Ha jól értam januárban váltott a csed gyedre. A csed összege mindig magasabb a gyedénél.
Tehát január első napjaira kaptad időarányosan még a csedet. Utánna időarányosan a gyedet. De mivel egy helyről jön mindkettő igy egy ősszegben kaptad meg.
Februárra megmár "csak" gyedet kaptál.
12/23 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónak igaza lehet, bár még így is sokallom a különbséget, mert az a 3 nap csed-gyed különbség sem lehet olyan sok, hogy még plusz 2 nappal 15ezer jöjjön ki. A csedről sincs meg a határozat?
13/23 anonim válasza:
nah ez pompás,hogy minden esetbe küldik a határozatot.....akkor nem is számítok arra,hogy holnap végre pénzt kapok :S
14/23 Vilcsianyuja válasza:
Ez az összeg nem éri el a GYED-maximumot, úgyhogy ugyanannyinak kell lennie a napi összegnek, mint a CSED-nél. Viszont lehet, hogy a GYED-igénylésednél nem kérted a családi kedvezményt? Az magyarázna 10.000,- Ft-ot (ha csak egy gyereked van), a másik 5.000,- Ft-ot pedig a 29 napos február.
15/23 anonim válasza:
Csakhogy már előző hónapra is jórészt gyedet kapott... szóval a családi kedvezmény sem indokolhatja.
16/23 anonim válasza:
Vilcsianyuja
A napi összeg, lehet, hogy ugyanannyi, de a gyedből vonnak nyugdíjjárulékot is, ezért az minden esetben kevesebb, mint a csed.
17/23 Vilcsianyuja válasza:
Hoppá, igaz. A nyugdíjjárulékot nem vettem számításba.
18/23 anonim válasza:
Határozatban benne van. Ha még nem kaptad meg, nem számít. A pénz nekem is hamarabb jött vagy két héttel, mint a papír. Abból majd kiszámolod.
Csedtõl kevesebb a Gyed. Illetve a Gyedbõl vonjàk még a nyugdíjjàrulékot is, meg ugye a február rövidebb hónap. Ha megjön a határozat kitudod utána számolni, addig ne idegeskedj.
19/23 A kérdező kommentje:
ügyfélkapun hol tudnám megnézni h mennyit határoztak meg? ha utána jártam megírom mi volt a hiba!
2016. márc. 5. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!