Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Hogyan kell számolni a biztosí...

Hogyan kell számolni a biztosított napokat GYED-hez?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 2 évben több helyen is dolgoztam, és nem tudom hogy ezek az intervallumok pontosan hány napnak számítanak. Napra pontosan kell számolni, vagy átlag 30 nappal egy hónapot? Valamint ha adott hónap 20.-áig dolgoztam, akkor az egész hónapra voltam biztosítva, vagy csak 20 napot? Annyira bonyolult ez nekem és sehol nem találtam ezzel kapcsolatban semmit :/ Az álláskeresési járadék és szociális segély beleszámít a biztosított napokba? Ahány embert kérdezek, annyiféle választ kapok...

#GYED #biztosított napok
2016. febr. 26. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Napra pontosan kell számolni.

Az álláskeresési járadék beleszámít, a szociális segély nem.

2016. febr. 26. 21:38
 2/3 anonim ***** válasza:
napra pontosan. ha egy honapba 20-ig.voltal bejelentve az csak 20 nap. es az allaskeresesi szamit (de csak amig tenylegesen kaptad az a max 90 nap vagy ahany napig jart neked, nem pedig amig regisztralva voltal...) a szoc. segely nem szamit. ha tanulo voltal esetleg az erintett idoszakban nappali tagozaton abbol 180 nap.beszamithato
2016. febr. 27. 06:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
2016. febr. 27. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!