Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Miilyen juttatás jár majd...

Miilyen juttatás jár majd nekem a 2. gyerek után?

Figyelt kérdés

Első gyerek júliusban lesz 2éves, addig gyedet kapok, 8órás, minimálbéres munkaviszony után.

Kistesót júniusra várjuk.

Még nyáron visszamentem dolgozni, 4órában, de 2hét után kiderült, mégsem jó megoldás.

A 2. után is gyedet fogok így kapni?Annyit, mint az első után?Vagy a miatt a 2 hét munka miatt már a 4 órás munkaviszonyból számolják?

2016. febr. 8. 15:58
 1/3 anonim ***** válasza:

írd már le pontosabban mi is van, mert nagyon nem világos :)

tehát nyáron 2 hetet dolgoztál, az rendben, de utána? csak visszamentél simán gyedre és most is 4 órás bejelentett állásod van vagy módosították a szerződésed újra 8 órásra?

egyébként ez annyira speciális eset, mert ugye van kedvezményszabály, de neked azóta megváltozott a szerződésed.

ha újra 8 órás béred van a szerződésedben akkor biztos annyi lesz a gyeded mint most, viszont ha maradt 4 órás akkor nem tudom :(

2016. febr. 8. 18:50
 2/3 A kérdező kommentje:

Visszamentem dolgozni, gyed mellett, 4 órában, mikor 1éves lett a fiam.

Szerződésmódosítást nem láttam, de ha akkor 4órában lettem bejelentve, akkor valószínű, hogy szerződésmódosítás is történt?

2hét után kijelentettek, azóta maradt csak a gyed.

Ha azóta 4órás szerződésem van, vissza lehet azt most módosítani 8órásra?

Bocsi, ha bonyolult, annyira nem tudom ezeket a dolgokat, munkáltatóm pedig nem foglalkozik vele.

2016. febr. 8. 20:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem ki/be jelentettek, mivel folyamatosan fennállt a munkaviszonyod, hanem max átjelentettek. A munkahelyeddel kell tisztáznod a dolgokat, mert ha módosult a szerződésed 4 órára, és úgy maradtál azóta is, elképzelhetőnek tartom, hogy azután kapod az új ellátást.
2016. febr. 9. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!