Miilyen juttatás jár majd nekem a 2. gyerek után?
Első gyerek júliusban lesz 2éves, addig gyedet kapok, 8órás, minimálbéres munkaviszony után.
Kistesót júniusra várjuk.
Még nyáron visszamentem dolgozni, 4órában, de 2hét után kiderült, mégsem jó megoldás.
A 2. után is gyedet fogok így kapni?Annyit, mint az első után?Vagy a miatt a 2 hét munka miatt már a 4 órás munkaviszonyból számolják?
írd már le pontosabban mi is van, mert nagyon nem világos :)
tehát nyáron 2 hetet dolgoztál, az rendben, de utána? csak visszamentél simán gyedre és most is 4 órás bejelentett állásod van vagy módosították a szerződésed újra 8 órásra?
egyébként ez annyira speciális eset, mert ugye van kedvezményszabály, de neked azóta megváltozott a szerződésed.
ha újra 8 órás béred van a szerződésedben akkor biztos annyi lesz a gyeded mint most, viszont ha maradt 4 órás akkor nem tudom :(
Visszamentem dolgozni, gyed mellett, 4 órában, mikor 1éves lett a fiam.
Szerződésmódosítást nem láttam, de ha akkor 4órában lettem bejelentve, akkor valószínű, hogy szerződésmódosítás is történt?
2hét után kijelentettek, azóta maradt csak a gyed.
Ha azóta 4órás szerződésem van, vissza lehet azt most módosítani 8órásra?
Bocsi, ha bonyolult, annyira nem tudom ezeket a dolgokat, munkáltatóm pedig nem foglalkozik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!