Bruttó 133. 000 ft os fizetéssel, mennyi lesz kb a csed?
Figyelt kérdés
3.baba ,és a férjem kettő nagyra ,én a kicsire igénylem az adókedvezményt :) köszönöm a választ :)2016. jan. 3. 18:10
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen ,ezt megnéztem.Soknak tűnik nekem amit a kalkulátor írt ,ezért is tettem fel itt a kérdést ...
2016. jan. 3. 18:46
3/5 anonim válasza:
azért tűnik mert tartalmazza az adókedvezményt ami 3 gyereknél gyerekenként már nem olyan kevés mint 2 gyereknél. (ha az adókedvezmény nincs benne akkor a csed 78ezer lenne)
4/5 A kérdező kommentje:
De jó ,köszönöm szépen :)
2016. jan. 3. 20:07
5/5 anonim válasza:
2. vagyok... közbe ránéztem a linken az első kalkulátorra :) ha azt használtad és netán 3 gyereket írtál be akkor az nagyon nem jó mert 100000 alatt fogsz csak kapni.
3 gyereknél gyerekenként 33000ft a plussz. Viszont ha kalkulálsz egy sima csed és gyed kalkulátorral ami tartalmazza a levonásokat is akkor egyből észre lehet venni,hogy te abból nem fogod tudni kihasználni 100%osan azt a 33000ft pluszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!