Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » CSED igénylőlap kitöltése?...

CSED igénylőlap kitöltése? Segítséget kérnék.

Figyelt kérdés

A munkáltatóm azt sem tudja mi ez...így rám esik a feladat, hogy kitöltsem.

Szülés előtt akarom igényelni, január elején szülök.

Kérlek, segítsetek pár pontban:

2.1.-hez ilyen esetben milyen időpontot írjak? Mi a legközelebbi dátum a folyósításhoz, amit beírhatok?

Ezen belül bejelöltem a szülés várható időpontjának figyelembevételét és beírtam a szülés várható napját.

2.2.-höz fel kell tüntetnem a családi adókedvezményt? Mást nem kapok. Első gyermekem lesz.

4. pontban újra nyilatkoznom kell a családi adókedvezményről?

Bocsánat, ha hülyeségeket kérdeztem, csak sajnos ennyire segítenek itt felénk...

Köszönöm előre a válaszokat! :)

2015. dec. 11. 17:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Egyébként is neked kellene kitölteni, nem a munkáltatónak. Ez a te nyilatkozatod!

2.1 Ott van világosan, hogy "max. 28 nap", azaz 28 nappal a várható időpont előtti időponttól lehet legkorábban kérni.

2.2 Nem, nem a családi adókedvezményre kíváncsiak.

Csak a 4. pontban kell nyilatkoznod a családi adókedvezményről és nem "újra", mert eddig a munkabéred adójából igényelted, ezúttal pedig a csed-hez kéred.

2015. dec. 11. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!