Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Egybe fogják küldeni az...

Egybe fogják küldeni az elmaradt gyest és csaladit vagy nem?

Figyelt kérdés

Juli közepén született a második gyermekünk most adtam fel augusztusba az igenyleseket gondolom már csak szeptemberben fognak utalni. Egyszerre fogják a Juli második felétől szeptemberig utalni a pénzt v 'kitoljak' majd az időt mikor lejarna (nem júliusban fog hanem szeptemberbe..?) ?

És a családi pótlék két gyerekre ugye több azt is konpenzaljak majd vagy hogy? Köszi a választ! :)

2015. aug. 15. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tolnak semmit, beírtad h 7. hótól kéred így onnan utalják. Kiutalják a 13300+1100 ft az első gyerekre. Akár kövi héten is megkaphatod de az ünnep miatt kétlem... Utána levő héten meg amúgy is utalnak az iskola kezdés miatt úgyh sztem akkor kapod meg egyszerre. Júliusit meg az augusztusit.
2015. aug. 15. 17:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Most látom h gyest fogsz kapni.... Gyesből meg fel havit kapsz meg majd.
2015. aug. 15. 17:48
 3/5 A kérdező kommentje:
De egybe jön az augusztusival meg a szeptemverivel ugye?
2015. aug. 15. 17:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Júli fele jött volna agusztusban, agudztusi jönne szeptember elején de a suli kezdés miatt 27.én utalják.

Nem biztos h egyszerre jön, rögtön utalják ahogy elbírálták.

Én pl egy hétfői napon adtam fel a kérelmet és a kövi hét csütörtök már a számlán volt.

2015. aug. 15. 20:29
 5/5 A kérdező kommentje:

Ja persze!:) tényleg! :) utólag küldik a hónapokat...!:)

Nem is az a lényeg hogy mikor küldik már csak hogy kb mennyi lesz az annyi!:)

Nagyon szépen köszönöm hogy válaszoltál! :)

2015. aug. 16. 03:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!