Normális, hogy 5 hónapja nem kaptam gyed extrát?
első, második kommentelő: már bocs, de ha nem vagy a helyzet magaslatán miért teszel fel ilyen kérdéseket?
esetleg valaki hozzá tudna szólni még?
Akkor én is leszóllak, mert te sem vagy a helyzet magaslatán, mert olyan hogy gyed extra nincs. Csak a köznyelv hívja így a törvényt!!!! Ami egyébként elég sok pontból áll, tehát sokan gyed extrával illetik, ha valaki gyed, gyes mellett tp-re megy szülésig és így a két ellátást kapja egyszerre.
DE az ügyedben inkább a munkahelyed nincs a helyzet magaslatán, mert a munkaügyesnek kellene a leginkább tudnia, hogy nincs semmilyen törvényi változás, és mivel egyszer már kapod a gyeded azzal semmi teendő nincs, azt ő ugyanúgy utalja tovább, mint eddig és amióta pedig dolgozol mellé jön a béred is. Van olyan cég, ahol a kettő egyben van olyan hogy külön utalják, hogy látható legyen, hogy melyik a gyed és melyik a tényleges munkabér. Egyébként még ha lenne is változás semmi köze nem lenne a te utalásodhoz, hiszen mivel kifizető először ő kifizeti részedre a juttatást, majd utána nekik utalja az oep. Szóval inkább a munkaügyiseddel kellenne vitatkozni.
Utolsó!
1. Gyed extra a neve, tetszik, nem tetszik ez van!
2. A munkahelyem tényleg nincs a helyzet magaslatán, de ezt eddig is tudtam. Beszéltem velük többször, mindig azt mondják, hogy folyamatban van és, hogy a törvényi változások miatt csúszik ennyit és hamarosan kapom, de még mindig semmit sem kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!