Mennyi Gyedet kapok így?

Figyelt kérdés

Ma kaptam a határozatot miszerint

idézem 211.512 ft naptári napi alap figyelembevételével 4807,09 ft napi összegben állapítom meg!!

Nagycsaládos vagyok ezt tudni kell ehez ,tehát adomentes

így kiszámoltam ha 30 napot veszem akkor 144.212 re jön ki ha meg 31 napot akkor 149.019 ft ebből valamennyi egészségügyi járulékot vonnak le, nos én ma kérdeztem 104 320 ft kapok ,ennyit utalnak !

Nos kicsit kevés !!!! Tehát ez a fent említett összeg akkor már a nettó vagyis 4807,09 kéne kapjak szorozva a napokkal??

Köszönöm előre is

2015. ápr. 9. 15:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, ezért mondom, hogy kellene mennyi volt a tgyás/csed alapod. Priviben is megírhatod, hogy pontosan mikortól voltál tgyáson, mennyit kaptál egy 30 és 31 napos hónapban (ha nincs róla határozatod). A gyed alapot tudjuk, így már lehetne számolni, de én tuti biztos vagyok benne, hogy adókedvezményt nem számolt. A céged a kifizetőhely? Mert ha igen és valóban ilyen a munkaügyes akkor kinézem belőle hogy nem jól számfejtette :)
2015. ápr. 10. 14:27
 22/23 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp kevés, akkor is ha nem számolt adókedvezményt. A csednek hasonló lehetett az alapja, de az amúgy is több, mert nyugdíjjárulékot nem vonnak belőle, a gyedből még azt is.
2015. ápr. 10. 14:37
 23/23 A kérdező kommentje:
Igen a cègem a kifizetőhely de mondon köcsöv mindenkivel az ügyintèző mibden kismama panaszkodik
2015. ápr. 10. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!