Lennél a helyemben főállású anya?
Főállású anya azért nem viheti bölcsibe a gyerekét, mert a GYET-et a legkisebb gyerek 3 éves kora után lehet kérni, azaz azután lehet főállású anya. Előtte gyes van.
Egyébként lehet dolgozni is a gyet mellett heti 30 órát-
A kérdésre vissza tértve, ha a te mostani fizetéseden kívűl, a gyet összegével lenne 350 000 Ft a havi bevételetek, az szerintem elég 5 emberre.
Nyilván egy ekkora családnál megnő a rezsi összege, élelemre is több megy el (ezt azoknak írom, akik lepontozták azokat, akik kevesellték a 200 000Ft feletti bevételüket, egy nagy család az más költségekkel működik, bármily hihetetlen is számukra).
Szerintem ez a terv kivitelezhető, és sok sikert kívánok a megvalósításához. Még mindig elmehetsz mellette pár órát dolgozni, ha valami mégsem úgy jön ki, ahogy számoltátok, az is könnyebbség lenne a mostani időbeosztásotokhoz képest.
Gratulálok a családodhoz! :)
Nekünk durván 300 000ft a bevètelünk hát ha ujra kezdhetnènk nem vállaltuk volna be mèg egy babát!!
Amugy nekem is az a tervem hogy maradok anyaságin csak èn egèszsègügyis vagyok így nem tudok visszamenni mivel èrdekesen tudnåm kivitelezni ha 12 órában dolgoznèk na ezt kène ennek a mocskos orbánnak árvarjálni hogy normális 8 ban tudjon egy egèszsègügyis is tudjon gyereket nevelni normálisan!!
Bocsi elkalandoztam!!
De állítólag kötelessègük csak 8 van dolgoztatni mivel 3 gyerekkel nen 12 óráztathatnak!!
ÉN nem lennék főállású anya, de nem a pénz miatt, hanem mert az nekem kevés. Nem vitatom, hogy ez a legcsodálatosabb feladat az életemben, de ettől még szükségem van szellemi kihívásokra.
A te helyzetedben, ideiglenesen, amíg tanulsz valami mást, szerintem semmi probléma nem lenne ezzel. Azt neked kell tudni, hogy ennyi pénzből kijöttök-e, mert mindenkinek mások az igényei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!